
Seizoensgroenten maart
Seizoensgroenten maart
Als chefkok wil je met zo veel mogelijk verse en lokale producten werken. Qua smaak is het smaakvoller om te koken met de seizoensgroenten van de betreffende maand. Maak je deze maand bijvoorbeeld nog gebruik van schorseneren, voordat het seizoen van schorseneren weer voorbij is? Of maak je nog een lekker gerecht met pompoen? Om je te inspireren hebben we een overzicht gemaakt van de seizoensgroenten van de maand maart. Door een zachte winter kunnen groenten eerder rijp zijn dan normaal. Of een oogst kan juist tegenvallen door slecht weer.

Over het algemeen kun je lekker koken met onderstaande seizoensgroenten van maart:
|
|
|
Benieuwd naar de andere maanden? Bekijk hier de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december, januari en februari.
De lekkerste stamppot en stoofpot
In maart is de gemiddelde temperatuur 6,5 graden in Nederland. Het kan nog steeds vriezen in de nacht. Zet voor je gasten overheerlijke stamppot of stoofpot neer. Gebruik hierbij de seizoensgroente. Snel en eenvoudig stamppot of stoofpot maken? Daarvoor gebruik je natuurlijk onze aardappelpuree.
Deze topics vind je ook interessant ;)
Wat zet je in de winter op de menukaart?
Dit zijn de beste horecagerechten voor het ultieme wintergevoel bij je gasten!
BekijkZoek je een echte wintersnack voor je cafetaria?
De winter is in aantocht. Ben je op zoek naar een echte wintersnack voor je cafetaria? Ontdek Winter-Churros en onze meest knapperige friet.
Bekijk6x verrassende stamppotgerechten voor op de menukaart
Verwen je gasten met deze 6x verrassende stamppotgerechten. Geef je gasten een warm wintergevoel. Ontdek ze hier.
Bekijk