Aviko recept oerfriet zalm in filodeeg

Restaurants

Ontdek de voordelen van Aviko voor jouw keuken. Bespaar tijd met behoud van kwaliteit. Met altijd ruimte voor jouw eigen touch.

Tijd besparen? Maar óók kwaliteit leveren in je restaurant?

Werk je als chef in een restaurant, dan weet je dat kwaliteit belangrijk is. Maar de druk in de keuken is vaak gigantisch hoog, helemaal als er een personeelstekort is. Met de oplossingen van Aviko maken wij jouw leven wat makkelijker. Bekijk onze speciaal voor restaurants ontwikkelde oplossingen die jou tijd besparen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van friet van de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om chefkoks te voorzien van friet, borrelhapjes, bijgerechten en andere aardappelproducten, die met trots uitgeserveerd kunnen worden. We hebben een groot assortiment verse friet en diepvriesfriet voor restaurants. Bekijk zeker onze zoete aardappelfrietjes, of dikgesneden friet of juist een dunnere frietsoort. Wat te denken van friet met een huisgemaakte uitstraling? Voor de winterperiode zien we dat onze aardappelpuree favoriet is bij veel chefkoks om bijvoorbeeld heerlijke stamppot te maken in een mum van tijd!

Shared dining

We zien dat shared dining wint aan populariteit in de restaurants. Bekijk ons assortiment borrelhapjes / bijgerechten eens! Deze overheerlijke Aviko snacks lenen zich uitstekend voor een serveerplank voor shared dining; een supergezellige gelegenheid waarbij jou klanten verschillende gerechten kunnen proberen en delen met elkaar. Een erg leuke sociale aangelegenheid! 

Aviko fries_matchmaker

Wil je weten wat de perfecte friet is voor jouw klanten? Vul de matchmaker in! 

Inspiratie voor de keuken

Aviko Green Delight borrelplank

Een nieuw product proberen op je menukaart?

Dat kan, vraag aan en proef!

Vraag een gratis proefpakket aan!