Aviko local fast food header

Cafetaria's en snackbars

Aviko biedt een uitgebreid assortiment aan aardappelproducten, appetizers en snacks die perfect zijn afgestemd op de behoeften van cafetaria's en snackbars.

Kwalitatieve aardappelproducten en snacks voor cafetaria's en snackbars

Er wordt steeds meer verwacht van snackproducten. Of het nu gaat om de houdbaarheid, opwarmtijd of krokante aardappelproducten. Door een tekort aan personeel en de trend van online eten bestellen is de druk op kwaliteit toegenomen. Aviko heeft speciale aardappelproducten en appetizers ontwikkeld die jou en jouw klanten zullen verbazen.

Krokante friet, wie wil dat nou niet?

Aviko SuperCrunch heeft een knapperige coating en is in mum van tijd klaar! Door deze coating blijft de patat tot wel 30 minuten krokant in de verpakking en is het zeer geschikt voor afhaal- en thuisbezorging. SuperCrunch is daarom erg geschikt voor cafetaria's en snackbars!

Verse patat: Een klassieker voor elke snackbar 

Wat zijn de voordelen van verse friet voor jouw snackbar? Dankzij onze strikte interne controle van aardappelen bieden we de hoogste kwaliteit. Verse friet heeft minder energie nodig tijdens de bereiding, wat resulteert in kostenbesparingen en meer winst vanwege de kortere frituurtijd.

Bij ons vind je verse frieten in alle varianten. Of het nu gaat om gekartelde friet, steakhouse-stijl of normale frieten, je vindt zeker de juiste verse frieten voor het menu van jouw cafetaria of snackbar. 

De perfecte friet voor jouw klanten? Vul de matchmaker in! 

Wij bij Aviko adviseren graag en selecteren samen met jou de beste frieten voor jouw snackbar - ik wil bieden wat jij wilt: 100% tevreden klanten die graag terugkomen naar jouw snackbar - uiteindelijk draait het om het maximaliseren van jouw winst!

Aviko fries_matchmaker

Aviko's Snackassortiment voor Jouw Cafetaria of Snackbar

Als eigenaar van een cafetaria of snackbar wil je jouw klanten de lekkerste snacks en borrelhapjes kunnen bieden. Bij Aviko begrijpen we die zoektocht naar heerlijke en gevarieerde snacks maar al te goed. Daarom presenteren we met trots ons uitgebreide assortiment aan appetizers, snacks en borrelhapjes die jouw zaak naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Aviko plant-based chicken pops-header

Plant-based Vegan Snacks?

Heb jij ons nieuwe Green Delight Plant-Based Vegan Snacks al gezien? Ze zijn echt heerlijk! Green Delight biedt een assortiment heerlijke plant-based snacks die perfect zijn als jij het al jouw gasten naar de zin wilt maken. Zo ga je gemakkelijk mee met de vegan-trend en biedt je alle klanten altijd iets naar wens.

Aviko churros landingspagina header

Aviko Churros, een hardloper op elke menukaart!

Aviko Churros zijn lekker, populair en veelzijdig. Churros zijn heerlijk zoet, krokant van buiten en luchtig van binnen. Deze knapperige lekkernijen zijn niet alleen geliefd bij jouw klanten, maar ze bieden ook een uitstekende winstmarge voor jouw zaak. Combineer ze met verschillende sauzen en toppings om jouw klanten te verwennen!

Meer weten over geschikte producten voor cafetaria's en snackbars?

Heddie Drent Sales Representative png
Wil je meer weten over Aviko? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of vraag een gratis sample aan
Aviko oerfriet foodservice Nederland figure