Aviko Oerfriet met schil

Oerfriet - ambachtelijke friet

Steeds meer restaurants, eetcafés en cafetaria's willen friet serveren met een authentieke en ambachtelijke uitstraling. Daarom heeft Aviko Oerfriet ontwikkeld.

Wat is Oerfriet?

Een verse friet van Aviko die je met trots serveert aan je gasten. Oerfriet kenmerkt zich door een authentiek karakter en een huisgemaakte uitstraling. Een uitstekende keuze voor de horeca en cafetaria's die graag huisgemaakte friet willen serveren, maar zelf geen tijd hebben om te snijden, bakken en te koelen.

De friet is gemaakt van de Hollandse agria-aardappel, waardoor de friet een volle aardappelsmaak heeft. De agria-aardappel heeft een uitgesproken gele kleur, waardoor Oerfriet uiteindelijk goudbruin wordt gebakken in de friteuse.

Aviko oerfriet-sfeer-thijm-zeezout-retouche

Speciale gesneden duurzame friet

Bij de productie worden er speciale messen gebruikt waardoor er een specifiek reliëf ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de friet krokanter uit de friteuse komt in vergelijking met een scherp gesneden frietsoort. Door de speciale manier van snijden wordt de hele aardappel verbruikt. Er is 'zero waste' en daarom kun je Oerfriet gerust een duurzame friet noemen.

De friet is verkrijgbaar in drie varianten: de traditionele 11mm, de ambachtelijke 14mm en de variant met schil.

Aviko oerfriet 14 mm header

Bij welke gerechten serveer je Oerfriet?

De friet kun je bij veel gerechten toepassen. Oerfriet is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor loaded fries. Ook gaat de ambachtelijke friet goed samen met hamburgers, hotdogs, stoofpotjes en andere vleesgerechten. Maar ook zeker bij visgerechten of vegatarische gerechten. 

Waar is Aviko Oerfriet te koop?

Aviko Oerfriet is verkrijgbaar bij alle (horeca) groothandels in Nederland. Kies jouw grossier en bestel direct online.

Geef je gasten het gevoel dat jij de aardappelen zelf snijdt en voorbakt in de keuken!

Aviko Oerfriet scoort een 8!

Cafetariahouders die Aviko Oerfriet hebben, beoordelen het product gemiddeld met een 8. Dat blijkt uit onderzoek dat door onderzoeksbureau Smartagent Market Response is uitgevoerd. **

✔️ 44 procent van de Aviko Oerfriet-afnemers hebben deelgenomen aan het onderzoek.

✔️ De meerderheid van de cafetariahouders is tevreden over Aviko Oerfriet en zou het product aanbevelen aan andere snackbarhouders.

Cijfer

Maar liefst 76% van de respondenten geeft Oerfriet een 8 of hoger. Bijna de helft van de ondervraagde cafetariahouders geeft het een 8 en een kwart beoordeelt de friet zelfs met een 9. 79% geeft voor de kwaliteit een 8 of hoger.

**Bron: Smartagent Market Response onderzoek 2016.

Meer weten over Oerfriet?

Heddie Drent Sales Representative png
Je kunt eenvoudig een gratis proefpakket bij ons aanvragen. Proef de pure aardappelsmaak van Oerfriet!