Chef Davy in de keuken van Dorset

Maak kennis met Davy Roord

Davy Roord is niet alleen chef-kok van restaurant Dorset, maar is ook ex-deelnemer van het Aviko Masterchef event in Mallorca. Tijdens deze wedstrijd maakte hij kennis met de aardappelproducten van Aviko. En wat hij tegenkwam verraste hem enorm. Na zijn avontuur in Mallorca werd Davy fan van de aardappelproducten voor de professionele keuken. Ze besparen tijd, zorgen voor consistentie in de gerechten en smaken ook nog eens authentiek.

  • 5 tips van Davy Roord

    Koken met passie én verstand, dat is waar chef-kok Davy Roord voor staat. Hoe blijf je dan als restaurant in deze turbilente tijden succesvol? Lees gauw verder voor dé 5 tips van Davy.

    Lees de blog
    Chef dient bord op met saus
  • Een aanwinst in de keuken

    Hoewel Davy in zijn eigen restaurant alles zelf maakt, ziet hij de waarde van Aviko's producten. Zeker ls je bijvoorbeeld een bistro hebt met weinig mankracht. In deze blog laat Davy zien hoe het het winnende gerecht van Masterchef Mallorca 2024 heeft gemaakt.

    Lees de blog
    Chef dient bord op met saus