Portret van Henk Patat voor foodtruck

Maak kennis met Henk Patat

Of eigenlijk, trotse eigenaar van Henk Patat, Kees. Kees is de zoon van Henk, oprichter van Henk Patat dat al 50 jaar friet bakt door heel Nederland. De constante prijs-kwaliteitverhouding heeft ervoor gezorgd dan Henk Patat van een frietkarretje 50 jaar geleden is uitgegroeid tot een onmisbaar bedrijf op festivals die zij met ruim 23 foodtrucks bedienen. En wat zorgt dan voor die constante prijs-kwaliteitverhouden? De succesformule bestaat o.a. uit Oerfriet.

  • Efficiëntie door slimme werkprocessen

    Met 23 foodtrucks en een capaciteit tot 250 kilo friet per uur per truck, is Henk Patat dé expert in het leveren van kwaliteit onder druk. Kees geeft ons 5 tips hoe je tot de beste festivalfriet komt.

    Lees de blog
    Henk patat met oerfriet
  • Een echt familiebedrijf

    ‘Mijn vader was 1 van de eersten in Nederland met een foodtruck. Hij had zo'n heel oud karretje met van die schuifraampjes erin....’ ‘En dat is nu uitgegroeid tot 23 wagens’, vertelt Kees trots. Lees nu het hele verhaal van Kees.

    Lees de blog
    50 jaar Henk Patat