Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

  • Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

Bereidingswijze

  1. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal met een klein mes.
  2. Verwarm boter of olijfolie in de pan en bak hierin de scampi tot 90% gaar. Kruid ze met peper en zout. Leg de scampi op een bord en dek deze af met aluminiumfolie zodat ze na kunnen garen.
  3. Bak in dezelfde pan, zonder vet toe te voegen, de Lemon Pepper gemarineerde aardappeltjes op middelhoog vuur gedurende 6-10 minuten. Schep de aardappeltjes regelmatig om met een spatel totdat ze goudgeel en krokant zijn. Meng de scampi door de gebakken aardappeltjes.
  4. Presenteer het gerecht met enkele scampi bovenop, een verse framboos, schijfje limoen, takje kervel en een blaadje sla.

Tip

De Lemon Pepper aardappeltjes kunnen ook in de combisteamer, magnetron of oven bereid worden.