Met geschroeide coquilles met een frisse vinaigrette zet je een chique bistroklassieker op de kaart. Het recept is ideaal voor een drukke dag, omdat het weinig voorbereidingstijd nodig heeft.
Saté udang combineert de hartige smaken van de gegrilde garnalen met de zoete en zure smaak van de tomatensaus, wat zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie.
Deze Oerfriet Sensatie is een ware loaded fries publiekslieveling met plakjes malse biefstuk en romige stroganoffsaus!
Zoete aardappelfriet presenteer je nét wat leuker in een krokant bakje van een tortillawrap, met een topping van frisse sla, romige guacamole
Pulled beef is een geweldig gerecht voor thuisbezorging. Het bereiden ervan is eenvoudig, vraagt weinig tijd en is volledig vooraf te doen. Voor deze Indonesische variant maak je de geurige boemboe zelf.
Krokante filodeegpakketjes met malse zalmfilet en gegratineerde feta. Lekker met tzatziki!
Ontdek deze loaded fries voor de visliefhebber in je restaurant of op het terras. Met krokante inktvisringen, tomaat, komkommer, rode ui en olijven.
Tagliata van ossenhaas is één van dé Italiaanse klassiekers. Tagliata van biet is een verfijnde vegetarische variant voor op jouw menukaart. Heerlijk in combinatie met zoete aardappelfriet.
Check deze vegatarische oerfriet sensatie! Loaded fries met Amerikaanse koolsalade, pulled veggiestukjes, chilisaus en knapperige bosui.
Een echt mise en place recept voor de lente met groene asperges en gestoomde heek. De asperges kunnen tijdens de mise en place alvast worden voorgestoomd. Ook de chermoula kan twee of drie dagen van tevoren worden bereid. Presenteer het gerecht in een bamboestoommandje voor een eigentijdse uitstraling.
Cheddar, Goudse, Mozzarella, Philadelphia: dit plankje heeft het allemaal. Zooo... lekker! Met heerlijke dipsausjes: milde grove mosterd, mangochutney en piccalilly.
Bak de quiches tijdens de mise en place en verwarm ze later weer in de oven. Extra verrassend: gebruik ovenbestendige pannetjes als bakvorm!