Recept Aviko Artisanele frites wildstoof

Herfstgerechten

De Herfst is een prachtig seizoen en ook culinair is het genieten! Welke gerechten horen in de Herfst thuis op de menukaart? We helpen je graag om er voor te zorgen dat jij straks het beste herfstmenu hebt

Herfstrecepten

Heerlijk, het is weer Herfst! Dat betekent dat je gasten samen willen genieten in je restaurant van de lekkerste producten die dit seizoen te bieden heeft. Van pompoen en paddenstoelen tot aan bokbieren en super mals stoofvlees. Met deze 5 recepten van Aviko wordt herfst een feestje in een restaurant!

Welk bijgerecht past op de herfstmenukaart?

 

1. Verse friet met ambachtelijke uitstraling

We hebben heerlijke verse frieten in ons assortiment die passen bij de Herfstsfeer. Friet met een authentieke en huisgemaakte uitstraling is gegarandeerd een goede onderscheidende keuze. Bijvoorbeeld onze Oerfriet met schil of neem een dikkere variant zoals Oerfriet 14 mm. Ook de Pure & Rustic fries is een uitstekende keuze voor een friet met een ambachtelijke uitstraling door een mix van snijmaten van 10 x 20 en 14 x 14 mm. 

2. Zoete aardappel friet

Zoete aardappel friet is een bijgerecht dat je uitstekend kunt serveren aan je gasten in de Herfst. De friet is krokant en leunt mee op de trend van gezonde voeding. Het gebruik van zoete aardappelen wordt steeds populairder in de horeca-keukens en neemt dan ook snel toe. Net even wat anders dan de gewone aardappel, maar het valt zeker op bij jouw gasten in positieve zin gedurende hersftperiode!

3. Gratins

Onze aardappel gratins zijn goed te combineren met vlees/vis en groenten/salade. Door hun krokante korst en romige smaak geven ze een bijzonder smaakvol tintje aan je herfstgerecht. Ze zijn eenvoudig en snel te bereiden in de oven. Verras je gasten in de Herfst met onze verschillende gratins!

4. Aardappelpuree

Snel en eenvoudig de lekkerste stamppot maken voor je gasten? Of een heerlijke runderstoofpot met puree? Wij hebben heerlijke aardappelpuree in ons assortiment met ook nog eens een rappe bereidingstijd. Je gasten krijgen een verrassend luchtige ambachtelijke aardappelpuree voorgeschoteld met deze puree. Ideaal voor de herfst!

Meer weten over Aviko friet of andere specialiteiten?

Wil je een sample aanvragen of heb je andere vragen? We staan voor je klaar.
Aviko aanmelden
Een goede menukaart vertelt alles wat de gast wil weten, maar houdt de verrassing er nog wel een beetje in.

Ontvang gratis onze leukste trends, tips en tricks!

Speciaal voor professionals in food, maandelijks in je mailbox!

Laat hier je e-mailadres achter!