Churros XXL - Productpagina - header - Aviko Foodservice

XXL-mogelijkheden met de nieuwe Churros XXL

Ken je de nieuwkomer in ons Churros-gamma al? Vanaf april 2024 krijgen onze klassieke ‘loop’ churros en onze straight churros een grote broer: Churros XXL. Een indrukwekkend formaat waarmee je je gasten geheid verrast en verwent.

XXL, maar past zeker op je menukaart 

De nieuwe Churros XXL mag dan wel groter zijn dan onze andere churros, hij past onder elke categorie van je menukaart. Serveer ze bij een ontbijtje of een high tea, als snack voor kinderen, als verrassend dessert, of om te delen met vrienden. Heerlijk krokant en luchtig, en een feest op je bord. 

Churros XXL - Productpagina - header - Aviko Foodservice

Waar komen Churros vandaan? 

Churros zijn van oorsprong Spaans. Ze worden ook wel Spaanse donuts genoemd, maar dat neemt niet weg dat ze ook in Nederland ontzettend populair zijn. Het krokante deeg heeft een lichtzoete smaak en worden vaak met poedersuiker geserveerd.  

Aviko churros landingspagina header

Wat kun je allemaal met Churros? 

Met ananas en kokos? Met banaan en chocolade? Of met ijs en warme compote? Als chef tover je met een beetje creativiteit de meest feestelijke churros-gerechten op tafel. En het gaat nog snel ook, want de Churros XXL hoef je maar eventjes te frituren. Serveer ze vervolgens warm en vers op een manier die je gasten lekker vinden. Inspiratie nodig? 

Meer weten over Churros?

Heddie Drent Sales Representative png
Heb je vragen, wij staan voor je klaar.