
Recept Churros-krans met peer, ijs en chocoladesaus
Churros met warme chocoladesaus, dat smaakt onweerstaanbaar. Als krans geserveerd met een bol ijs en sappige partjes peer zijn churros 100% kerstproof!
Ingrediënten churros krans (4 personen)
- Aviko Churros
- 125 ml houdbare slagroom (pakje)
- 125 g pure chocolade
- 1 sappige handpeer
- 500 ml vanilleroomijs
- Kleine ijsbolletjestang of -schep
Onze Churros
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 20 minuten
- Verwarm in een steelpan de slagroom.
- Breek 100 gram chocolade in blokjes en voeg aan de room toe.
- Verwarm zachtjes en roer tot een gladde chocoladesaus.
- Bereid de churros volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Halveer intussen de peer en verwijder het klokhuis.
- Snijd de peer in partjes.
- Leg de churros en partjes peer afwisselend in een kransvorm op een grote platte schaal.
- Schep er kleine bolletjes ijs bij.
- Schenk een beetje chocoladesaus over het ijs.
- Serveer de rest in een kommetje erbij om de churros in te dippen.
- Rasp de rest van de chocolade erboven en serveer meteen
Tip: Ook lekker met (kant-en-klare) stoofperen!
Meer churros recepten
Churros banaan
Serveer dit smakelijke gerecht op elegante borden en maak het af met geroosterde hazelnoten, chocoladesaus en rijkelijk geraspte pure chocolade.
BekijkChurros Ananas Kokos
De combinatie van ananas met kokos is altijd een hit. Serveer er churros bij en je hebt het perfecte dessert in no time!
BekijkChurros rad van fortuin
Bereid deze heerlijke Churros Wheel of Fortune en verras je gasten met een smakelijk spektakel!
Bekijk
Meer weten over churros?

Wil je een sample aanvragen of heb je andere vragen? We staan voor je klaar!
