Asian vegan with wedges

Asian vegan with wedges

Streetfood vibes, volledig plantaardig en in een handomdraai op tafel! Knapperige aardappelpartjes zorgen voor een knapperige bite. Makkelijk, aantrekkelijk en budgetproof!

Ingrediënten

809869-Aviko-Extra Thin Wedges-loaded fries

Aviko Crispy Homestyle Extra Thin Wedges 

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 15 minuten

  • Halveer de paksoi in de lengte. Snijd de paprika in dunne reepjes en de bosui in ringetjes. Snipper de ui. 
  • Schil de gember. Rasp de gember en knoflook en voeg toe aan de sojasaus. Voeg het sap van de limoen toe. 
  • Verhit de olie op de BBQ of in een wok. Bak de paksoi 2 minuten. Bak ook de paprika en ui 2 minuten op de BBQ. Houd 1 eetlepel groene bosui ringen apart, voeg de rest van de bosui toe en bak nog 1 minuut. 
  • Bereid de wedges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de groenten op smaak met de sojasaus en bak nog 1 minuut samen met de wedges. 
  • Schep de partjes met de groenten in 4 kommen. Voeg de paksoi toe en bestrooi met de apart gehouden bosui. 

    Tip: Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes.