Aviko delivery hamburger and fries supercrunch

Dit is hét geheim van gecoate friet

Onze SuperCrunch frieten zijn 'gecoat'. Hierdoor behouden de frietjes hun warmte en knapperigheid. Ideaal voor bezorging en afhaal. Ontdek het geheim van deze speciale coating en doe je voordeel!

Speciale coating houdt friet knapperig

Friet die is 'gecoat' behoudt de belangrijke knapperigheid die klanten verwachten als ze een bestelling voor thuisbezorging plaatsen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 83% van de klanten knapperigheid de belangrijkste factor vindt bij het bestellen van friet voor bezorging. Niemand houdt immers van kleffe patat. Maar liefst 81% van de klanten zou vaker friet bestellen als ze warm en knapperig waren bij levering - dat is een enorme winst die jouw bedrijf kunt bieden met 'gecoate' frites - zoals die uit Aviko's SuperCrunch assortiment.

Wat is het geheim van gecoate friet?

De SuperCrunch frieten zijn gecoat in een uniek glutenvrij beslag. Dit dikkere beslag werkt als een barrière voor vocht en voorkomt dat vocht in de korst dringt. Dankzij deze vochtregulering behouden de frietjes hun warmte en knapperigheid, zodat je dezelfde verse smaak krijgt als toen de patat voor het eerst werd bereid (als extra bonus helpen ze ook jouw frituurolie langer te bewaren dankzij de vochtbarrière, waardoor je geld bespaart).

aviko_supercrunch_-_sfeer_-_1440x567_px.jpg

Gecoate patat langer warm 

Niet alleen blijft de friet langer knapperig dankzij de coating, ook blijft de patat langer warm (check de warmtekaart hieronder). Dit betekent dat je grotere afstanden kan bereiken met bezorgen, zonder dat de kwaliteit wordt aangetast. Aviko SuperCrunch frites zijn consistent in hun leveringskwaliteit, waardoor de kans op herhalingsaankopen onder jouw klanten toeneemt en jouw horecazaak goede recensies krijgt.

gecoate friet vs niet gecoate friet_aviko

Meer tips voor warme en knapperige patat

Naast het gebruik van friet met een coating is het belangrijk dat je er alles aan doet om je friet knapperig te houden. Het Aviko Innovation and Development Research Team heeft enkele oplossingen aanbevolen voor de beste resultaten op het gebied van knapperigheid.

  1. Doe geen zout op de friet, maar geef afzonderlijk wat zout mee. Zo wordt de friet niet slap.
  2. Verpak sauzen en toppings afzonderlijk van de friet.
  3. Verpakkingsoplossingen: Gebruik een compacte kartonnen doos, ongecoat met ventilatiegaten, of kartonnen doos, ongecoat met ventilatiegaten, of gebruik een schuimdoos met ventilatiegaten.
  4. Voeg geen servetten toe aan de verpakking van de friet, want dan wordt de friet sneller slap.
  5. Maak gaten in de verpakking. De ventilatie zorgt ervoor dat de friet kan ademen en niet slap wordt.
  6. Bereid friet altijd als laatst om de tijd in de verpakking zo kort mogelijk te houden
     

Meer tips? Lees ook ons blog over het leveren van de beste friet. Check ook ons blog over hoe je de beste friet uitkiest!

Aviko thuisbezorging
81% van de klanten zou vaker friet bestellen als het warm en knapperig is bij levering!

Ontvang gratis onze leukste trends, tips en tricks!

Speciaal voor professionals in food, maandelijks in je mailbox!

Schrijf je nu gratis in!