Rösti Rondjes met tonijnsalade en geroosterde rode ui
Geef je voorgerecht een extra touch met onze Rösti Rondjes. Dit zal een extra smaaksensatie geven aan de tonijnsalade met rode ui.
Ingrediënten Rösti Rondjes met tonijnsalade en geroosterde rode ui (2 personen)
- 4 Aviko Rösti Rondjes
- 1 rode ui
- 2 theelepel olijfolie
- 1 kleine sjalot
- 1 theelepel kappertjes
- 100 gram tonijnsteak in olijfolie (uitgelekt, uit blik)
- 2 eetlepels crème fraîche
- 1 takje dille
Gebruikt product
Bereidingswijze
- Bereid de Rösti Rondjes volgens de instructies op de verpakking. De rondjes kunnen ook worden geroosterd voor ongeveer 10 minuten.
- Schil de ui en snij in partjes van 1 cm. Bestrijk de uienpartjes dun met de olijfolie. Rooster de ui partjes, op de barbecue of in een grillpan gedurende 4-5 minuten per kant tot ze gaar en goudbruin zijn.
- Snijd ondertussen de sjalot heel fijn. Hak de kappertjes fijn. Meng de tonijn met de sjalot en kappertjes en crème fraîche. Breng de tonijnsalade op smaak met peper en zout. Hak de dille grof.
- Leg de gebakken Rösti Rondjes op een schaal. Beleg ze met de tonijnsalade en de geroosterde rode ui. Bestrooi met de grof gesneden dille.
Tip: Breng de tonijnsalade op smaak met een snufje gedroogde chilivlokken.