Rösti Rondjes met camembert en geroosterde balsamico vijgen
Rösti Rondjes met toppings zijn altijd een goed idee! Deze worden afgetopt met camembert en vijg voor een feestelijk resultaat. Een geweldig voorgerecht!
Ingrediënten Rösti Rondjes met camembert en geroosterde balsamico vijgen (4 personen)
- 12 Aviko Rösti Rondjes
- 3 vijgen
- 1 el balsamicoazijn
- 200 g camembert
- 3 takjes tijm
- Bakplaat met bakpapier
Gebruikt product
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220ºC. Maak de vijgen schoon en snijd ze in vieren. Meng de vijgen met de balsamicoazijn en leg ze op de bakplaat.
- Bak de vijgen 5 minuten in de voorverwarmde oven tot ze sappig zijn. Bereid in de tussentijd de hash browns volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de camembert in plakjes.
- Leg de hash browns in kransvorm op een schaal. Verdeel de camembert erover en leg de geroosterde vijgen erop. Bestrooi met tijmblaadjes en peper naar smaak.
Zo'n bordje rösti maak je in een handomdraai. Rooster de vijgen eerder en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur.
Zo hoeven alleen de hash browns nog warm en knapperig gebakken te worden.
Tip: Ook lekker met brie, buffelmozzarella of roquefort.
Tip: Ook afgekoeld zijn röstiroutons een heerlijk hapje voor op een feestje!