
Rösti rondjes met burratina
Rösti rondjes kunnen echt met alles belegd worden. Wat dacht je van een hippe kleine burrata met rucola en zoetzure tomaten.
Ingrediënten rösti rondjes met burratina
- 8 Aviko Röstiko Rounds
- 100 ml witte wijnazijn
- 1 el suiker
- 8 felgekleurde cherry tomaatjes
- 25 g rucola + extra voor garnering
- 1/2 teentje knoflook
- 2 el extra vierge olijfolie
- 1 el crème fraîche
- 8 burratina's
Aviko Röstiko Rounds
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 25 minuten
- Verwarm de wijnazijn met de suiker in een steelpan tot de suiker is opgelost. Halveer de tomaten en doe ze in een kom. Giet de zoetzure marinade erover en laat afkoelen.
- Bereid de rösti rondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer ondertussen de rucola met de knoflook en olijfolie. Roer de crème fraîche erdoor en breng de rucola crème op smaak met zout en peper.
- Leg de rösti rondjes op een schaal. Schep op elk rondje een lepel rucola crème. Leg er een burratina op. Garneer met de zoetzure tomaten en wat extra rucola.