Aviko gratin fine herb caprese salad

Caprese gratins met rucolasalade

Maak het jezelf makkelijker en kies voor onze gratins. Je kunt er je eigen 'touch' aangeven, zoals met deze caprese gratins, ze zijn echt heel lekker. Wedden dat je complimenten krijgt van je gasten!

Ingrediënten

4 personen

  • Aviko Aardappel Gratins fines herbes (à 400 g) 
  • 4 el groene pesto 
  • 2 tomaten, in plakjes 
  • 2 bollen mozzarella (à 125 g), in plakjes 
  • 75 g jonge bladsalade 
  • 3 el olijfolie extra vierge 
  • 1 el balsamico-azijn 
  • 1 handvol basilicumblaadjes 
  • Bakplaat

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor tot 220 °C. 
  • Zet de gratins op een bakplaat en besmeer ze met de pesto. 
  • Beleg ze met de tomaat en de mozzarella. 
  • Bak de gratins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. 
  • Maak intussen de slablaadjes aan met de olijfolie, de balsamico-azijn en zout en peper naar smaak. 
  • Zet de gratins op 4 borden of een schaal en bestrooi met de basilicumblaadjes. 
  • Besprenkel ze eventueel met extra olijfolie en serveer met de salade.

Meer weten over gratins?

Heddie Drent Sales Representative png
Wil je een sample aanvragen of heb je andere vragen? We staan voor je klaar!