Nieuws

Jaar x

Samen bouwen aan succesvol ondernemen

De ontwikkelingen binnen fastservice staan niet stil. Daarbij houdt de kritische consument steeds meer de hand op de knip. Om succesvol te ondernemen in deze tijd moet je je zaak onder de aandacht brengen, iedere dag weer topkwaliteit bieden en je klant blijven verrassen.

Lees meer
Kritische gasten en snelle ontwikkelingen (1)

De Foodservice markt is voor Aviko een belangrijke markt. Kritische gasten en snelle ontwikkelingen binnen Foodservice maken dat succesvol ondernemen tegenwoordig een hele uitdaging is. Aviko gaat die uitdaging graag met u aan. Door bijvoorbeeld goed naar uw wensen en behoeften te luisteren en dat te vertalen naar kwaliteitsproducten.

Lees meer
De aardappel onder de loep

De aardappel onder de loep

Geplaatst op 5-9-2013

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Alle geteelde soorten behoren tot de solanum tuberosum. Oorspronkelijk komt de aardappel uit de Andes, waar hij al duizenden jaren werd verbouwd.

Lees meer

Over de aardappel

About the potato

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Wat zijn eigenlijk de voedingswaarden en welke aardappelen worden gebruikt door Aviko?