Aviko de beste verse friet

Nieuw verpakkingsdesign Aviko verse frites!

Vanaf week 18 zal er voor onze verse frites een nieuw verpakkingsdesign instromen. De zakken hebben een nieuwe uitstraling gekregen, in enkele gevallen met een inspirerende productfoto.

De verpakking speelt een belangrijke rol in het keuzemoment van de klant op de fysieke winkelvloer of in de online webshop. Voor een betere herkenbaarheid tijdens het winkelproces geven wij stap voor stap onze verpakkingen een nieuw eigentijds design. Veel diepgevroren producten zijn nu al te herkennen aan ons Aviko Professional design met de vertrouwde Aviko kleuren. Onze nieuwe verpakkingen springen in het oog bij de klant en vele Aviko-gebruikers zijn reeds vertrouwd geraakt met de nieuwe uitstraling van ons assortiment.

Aviko Pommes Frites losgestort

Aviko-Pommes-Frites-losgestort-nieuw-verpakkingsdesign-wk18

Aviko Pom' Plus Pommes Frites 2x5kg

Aviko-Pommes-Plus-Frites-nieuw-verpakkingsdesign-wk18

Met dit nieuwsbericht willen wij u graag laten zien hoe de verpakkingen eruit gaan zien. Belangrijk om te weten is dat de producten, productkwaliteit en logistieke gegevens (EAN, artikel nummers, tapes) ongewijzigd blijven, alleen de verpakkingsuitstraling is verbeterd voor een betere herkenbaarheid! Enkele weken voor de overgang worden eindgebruikers op de aanstaande wijziging geattendeerd door communicatie op de huidige doos.