Grip n dip news

Grip 'n Dip - de nieuwe Aviko Dipper friet

Deze speciale U-vormige friet, met een extra knapperige coating brengt een leuke en unieke eetervaring speciaal gemaakt om te dippen

Met hun speciale U-vorm en extra krokante SuperCrunch coating, brengen Aviko's Dipper Fries Grip 'n Dip zomers plezier en variatie op tafel. Vooral nu men in de horeca graag weer bij elkaar komt, nodigen de speciale Dipper-friet uit tot samen delen en samen genieten.

Iedereen houdt van Dippen

De diepgevroren Aviko Grip 'n Dip zijn voorgebakken in zuivere zonnebloemolie, glutenvrij en veganistisch. Ze zijn een echte blikvanger en trekken vanaf het moment dat ze worden opgediend de aandacht van alle gasten.

Ze zijn ideaal als voorgerecht of als snack met een heerlijke saus, verfijnde mayo of zelfs guacamole om op te lepelen en te dippen. Als bijgerecht van hoge kwaliteit passen ze net zo goed bij een burger als bij een veganistisch of vegetarisch gerecht.

Zelfs voor thuisbezorging zijn Grip 'n Dip een knapperige traktatie, want door de speciale coating blijven ze tot 20 minuten na bereiding warm en knapperig.