Chef Sabine van Sabs deli

Maak kennis met Sab's Deli

Sab's Deli is een cateringsbedrijf in Amsterdam dat in coronatijd werd opgericht door Sabine Sluis. Samen met haar strategisch adviseur wist ze in turbilente tijdens haar eigen plek te veroveren in cateringland. Vanuit hun locatie op het Scheldplein in Amsterdam verzorgen ze nu 3 verschillende takken: catering delivery (lunches en borrels voor bedrijven), events op locatie en private dining  tot 30 personen in hun eigen ruimte.

  • Ambachtelijkheid en efficiëntie bij cateraar Sab's Deli 

    Eten en drinken is altijd een passie geweest van Sabine. Als jong meisje hielp zij al mee in de brasserie van haar ouders. Alles wat ze toen leerde over ambachtelijkheid past ze vandaag de dag nog steeds toe.

    Lees de blog
    Chef maakt gnocchi van Aviko aardappelpuree
  • Duurzame strategieën van Sab's Deli

    Bij Sab's Deli maken ze veel zelf, gebruiken ze milieuvriendelijke verpakkingen en zetten ze in op slimme manieren om de keuken nog duurzamer te maken. Sabine deelt hiervoor een aantal praktische tips.

    Lees de blog
    Twee chefs werken in de keuken van Sabs Deli