
Rösti rondjes met carpaccio
Malse carpaccio, nu feestelijk geserveerd op krokante rösti rondjes met rucola en een dressing van zongedroogde tomaat.
Ingrediënten rösti rondjes met carpaccio
- 8 Aviko Röstiko Rounds
- 50 g halfzongedroogde tomaat
- 3 el extra vierge olijfolie
- 2 theelepels balsamico azijn
- 2 theelepels pijnboompitten
- 15 g rucola
- 100 g rundercarpaccio
- Parmezaanse kaas (stukje)
Röstiko Rounds
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 25 minuten
- Bereid de rösti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de tomaten fijn. Meng de tomaten met de olijfolie en balsamicoazijn. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord. Scheur de rucola grof in stukjes.
- Leg de rösti rondjes op 4 kleine bordjes. Verdeel de carpaccio over de rösti. Besprenkel met de tomaten dressing en bestrooi met wat rucola en de pijnboompitten. Rasp er wat Parmezaanse kaas over.
Tip: Voor vegetarische gasten kun je de carpaccio vervangen door plakjes gegrilde courgette of gekookte rode biet.