Rösti rondjes met carpaccio | Aviko Foodservice

Rösti rondjes met carpaccio

Malse carpaccio, nu feestelijk geserveerd op krokante rösti rondjes met rucola en een dressing van zongedroogde tomaat.

Ingrediënten rösti rondjes met carpaccio

  • 8 Aviko Röstiko Rounds 
  • 50 g halfzongedroogde tomaat
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 2 theelepels balsamico azijn
  • 2 theelepels pijnboompitten
  • 15 g rucola
  • 100 g rundercarpaccio
  • Parmezaanse kaas (stukje)
aviko_rostiko_rounds_2500g-header.jpg

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 25 minuten

  • Bereid de rösti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de tomaten fijn. Meng de tomaten met de olijfolie en balsamicoazijn. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord. Scheur de rucola grof in stukjes.
  • Leg de rösti rondjes op 4 kleine bordjes. Verdeel de carpaccio over de rösti. Besprenkel met de tomaten dressing en bestrooi met wat rucola en de pijnboompitten. Rasp er wat Parmezaanse kaas over.

Tip: Voor vegetarische gasten kun je de carpaccio vervangen door plakjes gegrilde courgette of gekookte rode biet.