Pesto dipsaus - Header

Pesto dipsaus

Deze heerlijke pesto dipsaus is de perfecte aanvulling op jouw menu. Gemaakt met verse basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie.

Ingrediënten pesto dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 1 bosje basilicum
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 100 ml olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze pesto dipsaus

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Pel de knoflook. Rits de basilicumblaadjes los.
  • Mix alle ingrediënten in een blender tot een gladde dipsaus.
  • Breng op smaak met zout en peper en serveer in een kom.
  • Bereid de frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dipsaus.

Tip: Als variatie kun je ook pesto maken van rucola en/of de pijnboompitten vervangen door gepelde pistachenoten.