Aviko rostirondjes brie en cranberry

Röstirondjes met brie, tijm en cranberrycompote

Shared dining? KIjk dan eens naar dit heerlijke vegetarische 'tapasgerecht' met onze röstirondjes met brie, tijm en cranberrycompote. Of het nu s' middags of s avonds is, dit is altijd lekker en onderscheidend.

Ingrediënten

4 personen

  • 12 Aviko Rösti Rondjes 
  • 250 g cranberry’s (vers of uit diepvries)
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 75 g suiker
  • 1 kaneelstokje
  • 6 takjes tijm
  • 175 g brie, in dunne plakjes
  • Bakplaat met bakpapier
Aviko rostirondjes brie en cranberry

Bereiding:

  • Doe de cranberry’s met het sinaasappelsap, de suiker, het kaneelstokje en 3 takjes tijm in een steelpan. Zet op middelhoog vuur en laat ongeveer 10 minuten koken, tot de cranberry’s openbarsten. Neem de compote van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Verdeel de röstirondjes over de bakplaat. Bak ze 10 minuten voor in de voorverwarmde oven.
  • Verdeel de brie over de röstirondjes en bak ze in nogmaals 10 minuten goudbruin en gaar.
  • Leg de röstirondjes op een schaal en schep op elk rondje een beetje cranberrycompote. Garneer met de rest van de tijm.
  • Tip! 💡: Maak de cranberrycompote gerust al 4-5 dagen eerder en bewaar afgedekt in de koelkast.

Meer weten over Rösti Rondjes?

Wil je een sample aanvragen of heb je andere vragen? We staan voor je klaar!