mexican_mangosalsa_dip.jpg

Mexicaanse mangosalsa

Fijngehakte rode peper geeft deze verse salsa van mango, limoen en komkommer wat pit, zonder meteen heel pittig te worden.

Ingrediënten Mexicaanse mangosalsa (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 1/2 mango 
  • 1 kleine sjalot
  • 1 kleine chilipeper 
  • 2 snackkomkommers
  • 1 limoen
  • Takjes koriander
banner_-_baba_ganoush

Bereidingswijze Mexicaanse mangosalsa

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Snijd het vruchtvlees van de mango in zeer kleine blokjes. Hak de sjalot fijn. Halveer de chilipeper, verwijder de zaadjes en hak fijn. 
  • Snijd de komkommers in kleine stukjes.
  • Meng de mango met de sjalot, de chilipeper, de stukjes komkommer en het limoensap.
  • Hak de koriander fijn en meng door de salsa. Breng op smaak met zout en schep in een kom.
  • Bereid de friet volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dip.