
Mexicaanse mangosalsa
Fijngehakte rode peper geeft deze verse salsa van mango, limoen en komkommer wat pit, zonder meteen heel pittig te worden.
Ingrediënten Mexicaanse mangosalsa (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 1/2 mango
- 1 kleine sjalot
- 1 kleine chilipeper
- 2 snackkomkommers
- 1 limoen
- Takjes koriander
Aviko Grip ’n Dip
Bereidingswijze Mexicaanse mangosalsa
Bereidingstijd: 10 minuten
- Snijd het vruchtvlees van de mango in zeer kleine blokjes. Hak de sjalot fijn. Halveer de chilipeper, verwijder de zaadjes en hak fijn.
- Snijd de komkommers in kleine stukjes.
- Meng de mango met de sjalot, de chilipeper, de stukjes komkommer en het limoensap.
- Hak de koriander fijn en meng door de salsa. Breng op smaak met zout en schep in een kom.
- Bereid de friet volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dip.
Andere lekkere dipsausen
