
Eenvoudige gnocchi
Met kant-en-klare aardappelpuree kun je snel en eenvoudig een heerlijke gnocchi maken. Bak ze na het koken goudbruin voor extra smaaktoevoeging.
Ingrediënten eenvoudige gnocchi (4 personen)
- 250 g Aviko Super Mash Homemade
- 3 eierdooiers
- 60 g bloem
- 2 eetlepels fijngehakte bieslook
Gebruikt product
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 20 minuten
- Meng de aardappelpuree, eidooiers en bloem. Voeg de bieslook, zout en peper naar smaak toe.
- Breng water en zout aan de kook in een grote pan. Gebruik twee lepels of je handen om 8 gnocchi te vormen van het aardappelmengsel.
- Kook de gnocchi in 3-5 minuten gaar, tot ze boven komen drijven. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze goed uitlekken.
Tip: Extra lekker en luxe met geraspte truffel.
Meer passion for plating recepten
Rolling stones salade
Fruit en groenten samen in één salade, met knapperige rösti rondjes. Klinkt dat niet als muziek in de oren?
Bekijk'A walk in the forest'
Door gebruik te maken van verse en lokale producten zoals groenten, paddenstoelen en kruiden in combinatie met Aviko Gratins maak je met weinig moeite een heerlijk, vers vegetarisch gerecht.
BekijkPoké rosé bowl
Deze rijk gevulde 'poke bowl' met knapperige rösti rondjes, veel groenten en een prachtig gemarmerd ei is perfect voor lunch of diner.
Bekijk