Cheddar Nacho Dipsaus - header

Cheddar-nacho dipsaus

Cheddar-nacho dipsaus bereid met cheddar kaas en pittige jalapeño pepers is een onweerstaanbare toevoeging op jouw menu.

Ingrediënten cheddar-nacho dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • ½ kleine rode ui
  • 200 g tomatensalsa mild of pittig naar keuze (uit een pot)
  • 1 eetlepel jalapeño peperringen (uitgelekt uit een pot)
  • 50 g geraspte cheddarkaas
  • 1 takje koriander
  • Ovenschaal (ø 10 cm)

Bereidingswijze cheddar-nacho dipsaus

Bereidingstijd: 15 minuten + 8 minuten oven

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper de rode ui heel fijn.
  • Schep de salsa in de ovenschaal. Strooi de gesnipperde rode ui, peperringen en cheddarkaas eroverheen.
  • Bak de dip ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is.
  • Bereid ondertussen de grip 'n dip volgens de instructies op de verpakking.
  • Hak de koriander grof en strooi deze over de warme cheddar-nacho dip. Serveer de frietjes met de dip.

Tip: Verkruimel nachochips fijn en strooi ze over de saus als garnering.