Betaalbaar borrelplank - Budget Tapas

Budget Tapas

Een smaakvolle verwennerij voor je gasten! Rekening houdend met het budget. Hiermee houd je iedereen aan de borreltafel!

Ingrediënten

Overige ingrediënten

  • 50 g chorizo
  • 150 g gesneden tortilla (gekoeld)
  • 1 rode peper in reepjes
  • 75 g olijven
  • 4 artisjok harten
  • 30 g picos korte soepstengels

Sauzen

  • 1 portie aioli*
  • 1 portie romesco saus*
Betaalbaar borrelplank - Budget Tapas

Aioli - 4 Porties

  • Neem 3 knoflookteentjes, 1 ei, 2 theelepels citroensap en 250ml zonnebloemolie en doe deze in een grote maatbeker
  • Zet de handblender op een lage stand en mix tot een gladde lobbige knoflook mayonaise
  • Kruid de aioli met zout en peper. Bewaar de ailoi in een schone pot in de koelkast.

Romesco saus - 4 Porties

  • Gebruik een keukenmachine of handmixer en pureer 2 geroosterde rode pepers(uit pot) met 4 theelepels geroosterde ongezouten amandelen, ¼ rode peper (zonder zaadjes), 2 teentjes knoflook en 75ml extra vergin olijfolie
  • Kruid de romesco saus met 2 theelepels rode wijnazijn en zouten peper
  • Bewaar de romesco saus in een schone pot in de koelkast. Als de saus iets te dik wordt wanneer je die wilt serveren; roer dan een klein beetje extra olijfolie door de saus
CTA-Aviko borrelplank winstgevend

Een nieuw product op je menukaart?

Vraag gratis een sample aan en proef of het product past in je menu.

Vraag gratis sample aan