Nieuws

  • oerfrietschil1
  • oerfrietschil2
  • oerfrietschil3

NIEUW! Aviko Oerfriet met Schil

Geplaatst op 02/04/2019

Verse friet die oogt en smaakt als zelfgemaakt, maar dan met maximaal gemak: Aviko introduceert 5 jaar na de succesvolle lancering van Oerfriet nu Oerfriet met Schil. Op deze manier kun je gemakkelijk inspelen op de groeiende behoefte bij de consument naar een authentiek frietje. Oerfriet met Schil staat in een korte tijd op tafel! Tel daarbij op dat de friet een volle aardappelsmaak en een mooie goudbruine kleur heeft, en het is duidelijk hoe onze nieuwste innovatie het verschil maakt. De friet is speciaal ontwikkeld voor de horeca en is niet in de supermarkten verkrijgbaar.

Oerfriet met Schil biedt méér

Méér smaak; in de aardappelschil zit veel smaak. Oerfriet met schil wordt gemaakt van de beste Hollandse Agria aardappelen en biedt het hele jaar door een volle aardappelsmaak en een krokante bite.
Méér ambacht: de verse friet is authentiek gesneden en heeft daardoor een ambachtelijke uitstraling
Méér gemak: Aviko Oerfriet bespaart flink wat tijd ten opzichte van zelfgemaakte friet

Oersterk trio

Oerfriet met Schil is de kroon op Aviko's ambachtelijke frietwerk. Naast de 11mm Aviko Oerfriet en de dikkere 14mm, maakt Oerfriet met Schil dit oersterke trio compleet.   

Proef het ver-schil

Aviko Oerfriet met Schil is vanaf nu verkrijgbaar! Probeer het zelf met een proefpakket speciaal voor de horeca-ondernemer. Vraag 'm hier aan!