Nieuws

  • Oerfriet (3)

Aviko Oerfriet scoort gemiddeld een 8

Geplaatst op 19/07/2016

De meerderheid van de cafetariahouders is tevreden is over Aviko Oerfriet. Zij beoordelen het product gemiddeld met een 8. Dat blijkt uit onderzoek naar de tevredenheid over Oerfriet onder cafetaria’s. Dit onderzoek werd in mei uitgevoerd door onderzoeksbureau Smartagent Market Response uit Leusden in opdracht van Aviko. Het onderzoek is gehouden onder cafetariahouders die Oerfriet van Aviko afnemen. De betrokkenheid onder deze cafetariahouders is hoog; 44% van deze groep heeft deelgenomen aan het onderzoek.

De meerderheid van de cafetariahouders is tevreden over Aviko Oerfriet en zouden het product ook aanbevelen aan een collega-cafetariahouder. 76% van de respondenten geeft Oerfriet een 8 of hoger. Bijna de helft van de ondervraagden geeft de Oerfriet een 8 en een kwart beoordeelt deze friet met een 9. Ze zijn met name positief over de 11 mm Oerfriet.

Er wordt vooral positief gesproken over de kwaliteit van Aviko Oerfriet. 79% geeft voor de kwaliteit een 8 of hoger. Verder is de uitstraling van de Oerfriet ook een belangrijke reden voor enthousiasme. Een klant vermeldt:
"Het is een frietje met een iets andere smaak waarmee je je kan onderscheiden, klanten vinden hem heerlijk." (cijfer 8)

Een andere klant zegt:
"Zou het wel een 10 geven, maar dan onderscheid ik me niet meer. Het is mooie friet en frituurt super." (cijfer 8)

Heeft u een cafetaria of restaurant en wilt u Aviko Oerfriet proberen? Kijk dan op onze Oerfriet website of neem direct contact met ons op.

Infographic Oerfriet Umbraco