Oerfriet met schil - mayonaise op houtenplanken - Aviko Foodservice

De lekkerste friet komt van eigen teelt

Als je de herkomst weet, smaakt alles beter!

Lokaal is de trend! En jij kunt precies vertellen bij welke teler jouw friet vandaan komt. Tenminste als je voor Aviko Oerfriet kiest. Verse friet, ambachtelijk gesneden van de beste Agria aardappelen. Aardappelen die met veel zorg en liefde zijn geteeld door een teler die speciaal aan jou gekoppeld wordt. Deel het verhaal met je gasten en de friet smaakt nog veel beter!

Oerfriet telers - gezamenlijke foto telers - Aviko Foodservice

Een mooi verhaal om je te onderscheiden

Kies je voor Aviko Oerfriet dan krijg je niet alleen de beste verse friet van Aviko, we koppelen je ook aan een teler uit de regio. Je weet zo waar je friet vandaan komt en wat er allemaal voor gedaan wordt om een heerlijke smaakvolle Agria aardappel te kweken. Dat we dit kunnen is uniek en hebben we te danken aan het feit dat Aviko als enige een eigen telersorganisatie heeft. We kennen onze telers en hebben vaak een relatie met ze die generaties teruggaat. Allemaal families die met heel veel toewijding en zorg de beste kwaliteit Agria aardappel voor Oerfriet telen. Hun verhaal delen ze graag met jou omdat ook zij het belangrijk vinden dat je gasten meer weten over de herkomst. Het maakt ze trots.

''Dit is prachtig spul''

Aviko Oerfriet telers - thumbnail - Campagne 2024 - Aviko Foodservice

Wie wordt jouw teler?

Word je Oerfriet klant dan krijg je automatisch een eigen teler. Ze stellen zich hier aan je voor.

Meer weten over Oerfriet?

Aviko_Rens_Nibbeling_220x220
Onze vertegenwoordigers kunnen je er alles over vertellen. Vul hieronder het formulier in en de vertegenwoordiger uit jouw regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.