Aviko delivery hamburger and fries supercrunch

Hoe krijg je meer gasten naar je cafetaria of snackbar?

Nieuwe menukaart voor je cafetaria? 

Als je bestaande gasten wil laten terugkomen of nieuwe gasten wil aantrekken, dan moet je ze daarvoor een reden geven. Hoe? Door af en toe te experimenteren met je menukaart. Je hoeft natuurlijk niet constant nieuwe (bij)gerechten uit te vinden, maar maak een mix van terugkerende klassiekers, verrassende nieuwe gerechten en variaties van je topgerechten. 

En er zijn redenen genoeg om je menu aan te passen: 

 • De seizoenen en producten 
 • Lokale gebeurtenissen of feestdagen 
 • Jubileum van je cafetaria 
 • Het weer 
 • Zomaar, of als je in een creatieve bui bent 
aviko_cafetaria_snackbar_cta_1440x920

Menu aanpassen … makkelijker gezegd dan gedaan?

Nee hoor, het is echt eenvoudig. Alle oranje sauzen gratis op Koningsdag, een fris seizoensslaatje bij je friet, snacks met sausjes in de kleuren van je favoriete voetbalelftal, vrijdag churrosdag, of een premiumvariant van je burgers of snacks … Het zijn allemaal ideeën die niet bijzonder ingrijpend zijn. En na een tijdje zal je merken dat je gasten vanzelf komen kijken, benieuwd naar wat je nu weer in petto hebt. Zeker als je het aankondigt via je social media. 

nl_aviko-straight-churros_kerstmarkt_puntzak

Een gezonde portie inspiratie 

 • Begin van het jaar
  Traditioneel houden je gasten zich nu nog aan hun goede voornemens. Voorzie daarom vegetarische en veganistische gerechten op je menu: kijk maar eens naar Aviko’s Green Delight. Verrassend lekkere plant-based snacks.
   
 • Budgetteren kun je leren
  Kunnen je gasten bij jou ook terecht met een kleiner budget? Slim. Maar dat wil niet zeggen dat jij moet inboeten op je winstmarge. Denk maar aan churros als margemaker: lang houdbaar, makkelijk mee te variëren en héél lekker.
   
 • Verrassende friet
  Patat blijft natuurlijk een topper. Maar wat dacht je van onze Sweet Potato Fries: bijzondere friet die knapperig is, zoet en vol van smaak? Of krokante Mozzarella Sticks: een snack in de vorm van friet, maar vol heerlijke kaas. 
Aviko Oerfriet puntzak met frietjes 11 mm header

Eerst zelf proeven?

Je kan van elk product een gratis sample aanvragen.

Vraag gratis een sample aan!