Churros XXL - Productpagina - header - Aviko Foodservice

Deze zoete snack is de beste aanwinst voor je cafetaria

Zet je graag iets zoets op je menu, waar je zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt bent? Dan zijn onze nieuwe Churros XXL die je al in 3 minuten op tafel zet, echt iets voor jou.

Churros XXL: trending, lekker en zó klaar 

Een breed aanbod aan snacks kan natuurlijk niet ontbreken in je cafetaria. Alleen is niet elke snack even snel en makkelijk te bereiden. Zet je graag iets zoets op je menu, waar je zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt bent? Dan zijn onze nieuwe Churros XXL die je al in 3 minuten op tafel zet, echt iets voor jou. Bovendien is je horecazaak zo helemaal on trend, want churros sluiten volledig aan op de behoeftes van millennials en generatie Z. 

Churros XXL - Productpagina - header - Aviko Foodservice

Speel in op de wensens van gemaksgeneraties 

Uit de Foodshopper Monitor 2024 van het FoodService Instituut blijkt dat de zogenaamde gemaksgeneraties (millennials en generatie Z) tijd noch zin hebben om thuis een lunchpakket klaar te maken. Liever belonen ze zichzelf onderweg met een snelle hap of snack: een klein genietmoment, waar ze veel waarde aan hechten. 

Als snackbar of cafetaria speel je daar slim op in door een verleidelijke zoete snack op je kaart te zetten, die je vliegensvlug kunt bereiden. Met onze nieuwe Churros XXL zit je dan helemaal goed: een eenvoudige, veelzijdige en uiterst rendabele lekkernij. 

Crunchy aan de buitenkant, luchtig van binnen

In amper 3 minuten kun je je gasten al verwennen met het rijke aroma en de heerlijke smaak van versgebakken churros. Met hun crunchy buitenkant en luchtige textuur van binnen zullen ze al je gasten bekoren. Dankzij het handige formaat leg je ze ook nog eens in een handomdraai op een bord. Nog wat poedersuiker erover, chocoladesaus erbij en je gerecht is al klaar! Ook heerlijk bij de koffie of als een snelle take-away snack. 

Meer weten over Churros XXL?

Heddie Drent Sales Representative png
Wil je een sample aanvragen of heb je andere vragen? We staan voor je klaar!