aviko_grip_n_dip_1440x720

Alternatief raspatat

Op zoek naar een alternatief voor RAS-patat? Wij hebben genoeg frietsoorten die net even anders zijn dan de traditionele friet. Ontdek ze hier.

Nostalgische friet: de verrassende Raspatat

Hoewel niet zo gangbaar als gewone friet, zal iedereen die ooit RAS-patat heeft geproefd het zich nog herinneren. Deze friet is perfect om je klanten eens iets anders te bieden dan de standaard variant. Voor meer informatie over RAS-patat en waar deze friet te koop is, ga naar www.rixona.com. Aviko biedt genoeg alternatieven waarmee je kan afwijken van de traditionele friet.

Wil je jouw klanten verrassen met iets nieuws?

Natuurlijk zijn er andere soorten friet die je kunt aanbieden voor een unieke twist op de traditionele friet. Wij helpen je graag om hierbij te variëren en de mogelijkheden te verkennen. Wij geven je 3 tips. 

1. Grip 'n dip 

Ben je al bekend met onze Grip 'n Dip? Het is een uitstekende keuze om een heerlijke borrelplank samen te stellen met deze frieten en een selectie van smaakvolle dips. De unieke 'scoop' vorm zorgt ervoor dat de frieten perfect kunnen worden gedipt.

aviko_grip_n_dip_

2. Kreukelfriet

Aviko's kreukelfriet is uniek dankzij de zigzaggende vorm en extra knapperigheid. Verwen je gasten eens met iets anders. Of je nu een chef bent in een cafetaria, restaurant of instelling; kreukelfriet is een smaakvolle toevoeging aan je menukaart. Kreukelfriet is ook leverbaar als diepvriesvariant.

aviko_kreukelfriet_

3. Zoete aardappel friet

Als verrassing bieden we bijzondere friet aan gemaakt van zoete aardappelen. Ze zijn knapperig, zoet en vol van smaak! Bovendien sluit je hiermee direct aan bij de vegantrend. Ontdek onze sweet potato fries!

aviko_zoete_aardappel_friet_
aviko_dipper_grip_n_dip_

Ben je consument?

Neem een kijkje op onze website voor consumenten ;)

Ga naar onze website voor consumenten