Aardappelblokjes

  • Summery ratatouille with steamed potatoes
  • Blokjes
  • Blokjes 2

Aardappelblokjes van Aviko

Aviko inspireert jou als chefkok van een restaurant of instelling graag met verrassende aardappelproducten, zoals een van onze heerlijke soorten aardappelblokjes. Wij hebben diverse aardappelblokjes varianten voor jou in ons brede assortiment. Onze aardappelblokjes worden gemaakt van de hoogste kwaliteit aardappelen die speciaal voor jou geselecteerd zijn.

Pom' Rissolées & Steamfresh aardappelblokjes

Wat dacht je bijvoorbeeld van de  Pom' Rissolées aardappelblokjes: verse voorgegaarde in blokjes gesneden aardappel. Deze diepvries aardappelblokjes zorgen voor efficiëntie en flexibiliteit in jouw onderneming: jij bent met behulp van deze diepvries specialiteit altijd in staat uw gasten verrukkelijke aardappelblokjes te serveren door de langere bewaartijd van dit aardappelproduct. Dat staat garant voor succes!

Daarnaast komen uit ons Steamfresh assortiment de Steamfresh aardappelblokjes: 100% stoomgegaarde aardappelen waardoor de essentiële voedingsstoffen van de aardappel behouden blijven. Zonder kunstmatige toevoegingen maar juist mét de pure aardappelsmaak. Door de unieke stoomgaar technologie van Aviko blijven alle waardevolle vitaminen in de aardappel behouden waardoor jouw gasten heerlijk kunnen genieten.

Aardappelblokjes voor uw restaurant of instelling

Verras jouw gasten ook met de aardappelblokjes van Aviko! Wij voorzien jou graag van nieuwe hoogstaande culinaire ideeën met  inspirerende aardappelrecepten. Benieuwd geworden naar de aardappelblokjes van Aviko? Vraag dan een proefmonster  aan van een van onze aardappelblokjes. Je kunt ook contact  opnemen met ons salesteam voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Of jij nu kok bent in een cafetaria, restaurant of instelling: met de aardappelproducten van Aviko ga jij en jouw collega's voor de beste kwaliteit!

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.