Aardappel recepten

  • Jacket 2
  • Springrolls met kraakverse ingrediënten
  • Mikado van Superlongs met gegrilde voorjaarsgroenten
  • Keppelse wafels met stoofvlees en erwten- muntpuree

Aardappel recepten

Aviko heeft een ruim aanbod van inspirerende aardappel recepten, waarmee wij u graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken. Of u nu een cafetaria, restaurant of instelling heeft: wij helpen u graag om uw menu te voorzien van smakelijke en originele gerechten met aardappel. Alle aardappel recepten zijn exclusief samengesteld door en voor de professionele kok binnen Aviko Foodservice. Ze helpen u om uw menu te voorzien van smakelijke en originele aardappel gerechten met de aardappelproducten van Aviko.

Inspiratie met de aardappel recepten voor Foodservice

Wat dacht u van ons aardappel recept voor een ovenschotel van aardse knolgroenten, zoete pompoen en spruitjes of Garlic & Herb Wedges met hummus en citroenmayonaise? Bij onze aardappel recepten kunt u zoeken per seizoen of jaargetijde, per marktsegment en per type bereidingswijze. Voor iedere kok en keuken in een cafetaria, restaurant of instelling hebben wij passende en inspirerende aardappel recepten. De aardappelproducten van Aviko sluiten vanzelfsprekend aan bij de huidige markttrends, zoals gezond, puur natuur, gemak en zelfgemaakt. Neem bijvoorbeeld onze Steamfresh range, die u als kok meer efficiëntie en gemak brengen, maar waar u wel zelf nog de laatste creatieve hand aan kunt leggen. Of de verschillende diepvries aardappelproducten, welke te bereiden zijn in de koekenpan, friteuse of combi-steamer. Reken maar dat deze aardappel producten van Aviko bij uw gasten in de smaak vallen!

Aardappel recepten voor ieder aardappelproduct

Voor ieder aardappelproduct hebben wij een passend aardappel recept. Van ons assortiment appetizers tot onze aardappelwedges en Oerfriet: voor elk aardappel product bieden onze recepten u inspiratie. Wilt u uw gasten ook graag verrassen met aardappelproducten van Aviko? Neem dan contact op met het Aviko salesteam voor een vrijblijvend gesprek of vraag een proefmonster aan van één van onze aardappelproducten. Kortom: "je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Recept tip van Aviko!

Springrolls met kraakverse ingrediënten

Op de receptenpagina van Aviko vindt u een ruim aanbod van inspirerende aardappel recepten, waarmee wij u graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken. Neem bijvoorbeeld Springroll met kraakverse ingrediënten.