Recept Aviko Sweet Potato Fries met tagliata biet

Seizoensgroenten april

Het voorjaar komt eraan! Benieuwd naar de seizoensgroenten van april? Tegenwoordig kun je het hele jaar door een bepaalde groente krijgen, maar als chefkok wil je toch koken met de seizoensgroenten van de betreffende maand!

Seizoensgroenten april

Als chefkok wil je met zo veel mogelijk verse en lokale producten werken. Tegenwoordig kun je het hele jaar door een bepaalde groente krijgen. Maar qua smaak is het toch smaakvoller om te koken met de seizoensgroenten van de betreffende maand. Daarom hebben we per maand een overzicht gemaakt van de seizoensgroenten van die maand.

Door een zachte winter kunnen groenten eerder rijp zijn dan normaal. Of een oogst kan tegen vallen door slecht weer. Maar over het algemeen zijn dit de seizoensgroenten van april.

  • Komkommer
  • Koolrabi
  • Kropsla
  • Lamsoren
  • Paddenstoelen
  • Paksoi
  • Paprika
  • Postelein
  • Prei
  • Raapjes
  • Raapstelen
  • Rabarber
  • Radijs
  • Rode biet
  • Rode kool en witte kool
  • Schorseneren
Aviko aanmelden
Wanneer er teveel keuze is op je menukaart, weten je gasten niet meer wat ze moeten kiezen. Een maximum van 5 gerechten per gang is meer dan genoeg!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief

Speciaal voor food professionals, maandelijks in je mailbox

Ja, ik schrijf me nu in