Inspiratie, trends & tips

  • brownie_met_ijs

Dessert met aardappel: een beetje vreemd, maar wel lekker

Geplaatst op 23/07/2019

Aardappelen verwerkt in jouw dessert? Dat klinkt best vreemd toch, maar dat hoeft het niet te zijn. De zoete aardappel is hiervoor ideaal, want de naam zegt het al “zoet”. En dat de zoete aardappel een trend is, wist je vast al wel. Maar wist je ook dat gasten er naar vragen als ze uit eten gaan en bereid zijn hier meer voor te betalen? De zoete aardappel is zodanig veelzijdig dat je deze in al jouw gangen kunt verwerken, zelfs op jouw dessertkaart.

Door de zoete aardappel op jouw dessertkaart te zetten, maak jij goed het onderscheid en weet je je gasten hiermee echt te verrassen. Ongetwijfeld zal jij hiervoor complimenten ontvangen. Hieronder vind je enkele suggesties voor zoete aardappel verwerkt in jouw desserts. Laat je inspireren!