Verse frites

  • oerfriet1
  • Verse friet 1
  • Verse friet 2
  • Pom' Plus 11mm in een glaasje geserveerd met salade, een spies en saus

Verse frites van Aviko

Met de verse frites van Aviko bedienen wij onder andere de marktsegmenten cafetaria's, restaurants en instellingen. Aviko is ruim 50 jaar geleden begonnen met verse frites en heeft door de jaren heen al haar kennis van de aardappel en het proces ingezet om tot een compleet en kwalitatief verse frites assortiment te komen. 

De lekkerste producten van hoge kwaliteit, dat is waar Aviko voor staat. Onze verse frites ondergaan doorlopend kwaliteitscontroles, vanaf het moment dat de aardappel begint te groeien tot het moment van verpakken.
Elke product uit ons verse frites assortiment biedt u meer smaak, lagere kosten en meer kans op meer winst; 'Je kan zoveel meer met verse frites van Aviko!'

Verse frites voor cafetaria's, restaurants en instellingen

De verse frites van Aviko is er in veel varianten, namelijk in verschillende snijmaten zoals:

Aviko biedt een aantal interessante frietvarianten, zoals de Steakhouse, kreukelfriet, Oerfriet  en Pure & Rustic friet. Aviko streeft ernaar om voor iedere kok en voor iedere keuken binnen Foodservice de beste en meest smakelijke verse frites te leveren. Elke aardappel die bij Aviko verwerkt wordt, voldoet aan zeer hoge eisen. Alleen het beste is goed genoeg voor onze verse frites.

Verse friet van Aviko voor uitproberen?

Door ons brede assortiment aan verse frites kan de wens van elke gast vervuld worden. Aviko heeft een ruim aanbod van inspirerende recepten met verse frites, waarmee wij je graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken.

Ben je ook benieuwd naar de verse frites van Aviko? Neem dan contact op met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek of vraag een proefmonster aan van één van onze verse friet producten. Met de verse frites van Aviko, blijf je als kok jouw gasten keer op keer verrassen.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

10 Gouden frituurtips

Slider 7 Frituurtips

Aviko geeft enkele hulpvolle tips voor het frituren