Thuisbezorging is momenteel het snelst groeiende segment binnen de horeca. Het is een reactie op veranderingen in levensstijl mede door het coronavirus. De afhaal- en bezorgmomenten zijn de afgelopen maanden explosief gestegen. Bij horecagelegenheden die zich voornamelijk richten op bezorgen en afhalen staan klanten in rijen te wachten en staat de telefoon roodgloeiend. Daarnaast worden er nieuwe doelgroepen bereikt die het gemak van online bestellen nu pas doorhebben, zoals oudere mensen.
Voorheen bestelden klanten vooral in het weekend en dan met name maaltijden als pizza, sushi of Chinees. We zien dat klanten ook vaker op doordeweekse dagen voor bezorging kiezen en steeds meer opzoek zijn naar gezondere maaltijden.
Aviko heeft samen met Unilever Stamppotjes ontwikkeld. Een maaltijd concept waarmee je eenvoudig kan inspelen op deze veranderende consumentenbehoefte en zo je omzet kan boosten.
Dé ideale afhaal- en bezorgmaaltijd voor doordeweeks!
Stamppotjes zijn lekker, gezond en de trend van deze winter. Bereiding is eenvoudig: verwarm de aardappelpuree van Aviko en diepvries groente en maak de stamppot af met een Unox Rookworst. Alle ingrediënten zijn makkelijk te doseren waardoor er geen risico op derving is. Je kunt kiezen uit 5 verschillende recepten.
Aardappelpuree van Aviko:
- Rijke receptuur met boter & melk
- Puree met structuur, zoals thuisgemaakt
- Mooie puree smaak: geen na of bijsmaken
- Makkelijk te bereiden in magnetron of combisteamer
Registreer je nu en ontvang direct alle materialen om aan de slag
te gaan!
Wil jij ook gezonde maaltijden aanbieden aan jouw klanten? Registreer je als verkooppunt.
- Je ontvangt direct een bevestigingsmail met hierin een informatieleaflet, artikellijsten voor bestellingen bij je grossier en beeldmaterialen
- We sturen je onze gratis verkoopmaterialen toe
- Heb je vragen? Binnen een aantal werkdagen nemen we contact op om eventuele vragen te beantwoorden