Rösti

  • Sandwich met Rösti driehoekjes, hartige jam van tomaat en kaneel, gebakken pastinaak en lekker krokant spek
  • Rösti bruschetta style
  • Gerookte zalm, rode biet en appel op aardappelrösti
  • Tellerrösti-Räucherlachs-Schnitte mit Avocadocreme
  • Tellerrösti-Pizza mit gegrillter Zucchini

Rösti van Aviko

Rösti is een overheerlijk aardappelgerecht van geschilde en grof geraspte aardappelen, vermengd met zonnebloemolie. Wij hebben verschillende rösti variaties in ons assortiment  waarmee eindeloos gevarieerd kan worden. Hiermee bedienen wij verschillende marktsegmenten als cafetaria's, restaurants en instellingen. De rösti variaties zijn geschikt voor iedere keuken, en kunnen op verschillende manieren bereid worden.

Eindeloos variëren met rösti van Aviko

Naast de oorspronkelijke losse  rösti  hebben wij ook nog rösti driehoekjes rösti rondjes  en de  rösti bites  in ons assortiment. Deze rösti diepvries specialiteiten zijn te bereiden in de oven, koekenpan of friteuse. Daarnaast bieden we de heerlijke  Teller Rösti uit ons assortiment graag aan uw aan, te bereiden in de koekenpan en heerlijk in combinatie met andere producten. Met de rösti van Aviko kan eindeloos gevarieerd worden en daarbij ondersteunen en inspireren wij jou en jouw personeel graag met onze overheerlijke rösti recepten. Wat denk je bijvoorbeeld van het recept voor  rösti bruschetta style? Of als lunch een heerlijke sandwich met rösti driehoekjes met hartige jam, pastinaak en spek? Alle  aardappelrecepten van Aviko  zijn exclusief voor jou samengesteld door en voor de professionele kok binnen Aviko Foodservice.

Verras jouw gasten ook met rösti producten van Aviko

Naast de beste kwaliteit rösti producten, ondersteunt Aviko jou ook met diverse tools, om zelf jouw promotiemateriaal als een themaposter voor een rösti menu te ontwikkelen. Wil jij je gasten ook graag verrassen met de rösti producten van Aviko? Neem dan contact op met ons salesteamvoor een vrijblijvend gesprek of vraag een  proefmonsteraan van één van onze röstiproducten. Door ons uitgebreide assortiment aan rösti producten vervul jij de wens van iedere gast. "Je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.