Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries

  • Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries

Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries

Bereiding

Hak de sjalotten en de rode peper fijn. Snij vervolgens de citroenen doormidden. Pers de ene helft uit en snij de andere helft steeds in vier pa rtjes. Meng het piment, de sjalotten, rode peper en bruine suiker met de boter en melk en brengop smaak met zout en het citroensap. Leg de visfilets met de huidzijde naar onder in een ingevette gastronormbak. Verdeel de citroen-pimentsaus over de visfilets en leg de ingesneden cherrytomaten ertussen. Bak alles ca. 20-25 minuten op 200 °C in de oven tot het gaar is. Haal de gastronormbak uit de oven en strooi er verse munt en koriander over. Frituur de Sweet Potato Fries 2-3 minuten in de friteuse op 175 °C. Meng naar smaak zout, kaneelpoeder en nootm uskaat door de frites.

Opdienen

Verdeel de visfilets over de borden, leg de gepofte tomaten erbij en giet de citroen-pimentsaus erover. Leg de zoeteaardappelfrites ernaast en serveer.