Sriracha Dipsaus - header

Sriracha dipsaus

Gemaakt van de bekende Sriracha chilisaus, deze dipsaus is perfect om de dippers en gerechten op jouw menu wat extra pit te geven.

Ingrediënten sriracha dipsaus (4 porties)

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 150 g Griekse yoghurt (10% vet)
  • 2 mini-komkommers
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl sriracha (pittige chilisaus)
  • Blokrasp

Bereidingswijze sriracha dipsaus

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Doe de yoghurt in een kom. Rasp de komkommers grof en voeg ze toe.
  • Rasp of pers de knoflook.
  • Voeg de knoflook ook toe aan de yoghurt en meng alles door elkaar.
  • Roer de sriracha door de tzatziki en breng op smaak met zout.
  • Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dipsaus.