Rösticrouton met rosbief en bearnaisemayonaise

  • AVI-210037 FS Kerst 21 posts 323x166 - 4

Rösticrouton met rosbief en bearnaisemayonaise

Bereiding:
Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of de airfryer. Laat intussen de azijn met het sjalotje in een steelpan tot de helft inkoken.

Doe het ei met de mosterd in de maatbeker. Schenk de azijn door een zeef erbij. Voeg de olie toe.

Zet de staafmixer in de maatbeker en pureer tot een gladde, lobbige mayonaise. Voeg de blaadjes van de takjes dragon toe en pureer nogmaals kort. Breng op smaak met zout en peper.

Leg de röstirondjes op een schaal. Verdeel er de sla en de rosbief over. Schep op elke rösticrouton een beetje bearnaisemayonaise.

Tip: Geef de rösticroutons een extra feestelijk accent met een toefje cress of tuinkers.

Voedingswaarde
Per persoon: 740 kcal, 28 g eiwit, 43 g vet waarvan 9 g verzadigd, 57 g koolhydraten,
7 g vezels en 4,0 g zout