Red Snapperfilet op klassieke ratatouille met Home-made style Gratins

  • Red Snapperfilet op klassieke ratatouille met Home-made style Gratins

Red Snapperfilet op klassieke ratatouille met Home-made style Gratins

Bereidingswijze

  1. Bak de red snapperfilets ca. 3 minuten aan beide kanten aan en laat ze vervolgens ca. 10 minuten op 85°C in de oven doorgaren.
  2. Mondeer de tomaten en snijd ze, evenals de paprika's, courgettes, aubergines en de uien, in grove stukken.
  3. Fruit de uien in olijfolie en voeg vervolgens de paprika, aubergine en courgette toe.
  4. Voeg, na alles kort te hebben aangefruit, de knoflook en tijm toe en laat deze nog even kort meebakken.
  5. Voeg tot slot de tomaten, zout en peper toe en breng alles tot de juiste gaarheid.
  6. Bak de Home-made style Gratins gedurende 17 minuten in de combi-steamer op 175°C.

Tip

Vervang de red snapperfilet voor baarsfilet.