Mini kriel wilde knoflook met asperges en gerookte zalm

  • Bärlauch-Kartoffel-Schnitte mit Spargel und Räucherlachs

Mini kriel wilde knoflook met asperges en gerookte zalm

Bereiding

  1. Meng de mini aardappeltjes wilde knoflook met room, melk en eieren in een kom.  Snijd de asperges in hapklare stukken. Voeg de helft van de kaas toe en breng het op smaak met zout.
  2. Doe het mengsel op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Stevig aandrukken en bestrooi met de rest van de kaas.
  3. Bak bij 185 ° C in de oven gedurende ongeveer 25 - 30 minuten.
  4. Voor de dip meng je de magere kwark met crème fraiche en breng het sterk op smaak met zout, peper en chili.
  5. Snijd het gerecht in 10 stukken en versier elk met een beetje gerookte zalm, tuinkers en de dip.

Tip

De mini aardappelen Wilde Knoflook zijn direct te bereiden.  Ze zijn ideaal voor salades of als bijgerecht. Je hebt geen olie nodig en je hoeft ook geen extra kruiden toe te voegen. Dit bespaart tijd en geld in de keuken.