Mikado van Superlongs met gegrilde voorjaarsgroenten

  • Mikado van Superlongs met gegrilde voorjaarsgroenten

Mikado van Superlongs met gegrilde voorjaarsgroenten

Bereidingswijze

  1. Snijd de geblancheerde bospeen en asperges in de lengte doormidden en marineer ze in knoflookolie.
  2. Grill ze kort op de barbecue, grill of grillpan.

Groene curry dip

  1. Weeg alles af en vermeng met behulp van een garde.
  2. Breng op smaak met zout en limoensap en giet in een halve liter slagroomsifon.
  3. Belucht met 1 patroon en schud een paar keer. Bewaar tot gebruik in de koeling.

Afwerking

  1. Frituur de Aviko Superlongs volgens de aanwijzingen op de  verpakking en kruid met de garam masala en zout naar smaak. 
  2. Creëer er samen met de asperges en  bospeen een mikado van op het bord. 
  3. Serveer er een royale hoeveelheid groene curry dip bij.