Bereiding
Verwarm de oven voor op 160°C. Snijd de bloemkool in grove
stukken en blancheer de aspergepunten en bloemkool beetgaar. Maal
de bloemkool in de keukenmachine. Pof de cherrytomaten en breng
deze op smaak met peper en zout. Bak de Rösti Rondjes in de oven in
10-15 min gaar. Schenk de room in een pan en voeg de gemalen
bloemkool toe, verhit kort en blijf goed roeren tot het een gladde
massa is. Bestrooi ondertussen het lamsvlees met peper en zout.
Verhit de boter in een koekenpan. Laat de boter uitbruisen tot het
iets begint te verkleuren en bak op middelhoog vuur de lamsrack om
en om goudbruin. Leg het
vlees op een bakplaat en gaar het in de oven tot het rosé is. Laat
het vlees 5 tot 10 minuten rusten op een warme plaats voor je het
aansnijdt. Serveer de lamsrack met de Rösti Rondjes, bloemkoolpuree
en groenten. Maak het eventueel af met zelfgemaakte tijmjus.