Kipfilet met gegratineerde ricotta en pesto krieltjes

  • Kipfilet met gegratineerde ricotta en pesto krieltjes

Kipfilet met gegratineerde ricotta en pesto krieltjes

Bereidingwijze

  1. Meng de ricotta met venkel, tomaten, walnoten, eigeel en basilicum.
  2. Breng op smaak met zeezout en peper.
  3. Strijk het mengsel over de kip en bak dit in de voorverwarmde oven op 185 °C gedurende 15 tot 20 minuten.
  4. Meng de SteamFresh Minikriel met de pesto, honing, olijfolie, zeezout en peper en laat dit ongeveer 30 minuten marineren.
  5. Verdeel de gemarineerde aardappelen over een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven op 185 °C gedurende 15 tot 20 minuten.

Tip

  1. Vegetarisch alternatief: gebruik een dikke plak courgette of aubergine (ongeveer één centimeter) in plaats van kip.
  2. De Steamfresh aardappelen kunnen ook in een wok of braadpan bereid worden.