Goulash Sensatie

  • Oerfriet_goulash_sensatie

Goulash Sensatie

Romige Sensatie met frisse ijsbergsla,goulash, pittige knoflooksaus en zoetzure paprikasalade.

Bereidingswijze (10 minuten)

  1. Verhit de frituurolie tot 170 ºC. Verwarm de goulash volgens de aanwijzingen.
  2. Bak de Aviko Oerfriet in porties in de hete olie in 3-3,5 minuut goudbruin en krokant.
  3. Laat de friet goed uitlekken.
  4. Schud de friet met zout naar smaak om en schep in de bakjes of op mooie borden.
  5. Verdeel de ijsbergsla met de goulash en de paprikasalade over de friet. Maak af met de knoflooksaus en bestrooi met de peterselie.

Tip: Maak de paprikasalade zelf: vul potten met reepjes paprika en schenk er een warme marinade van gelijke delen witte wijnazijn en suiker over. Laat de paprika afkoelen en minstens 1 dag marineren.