Bereidingswijze
Ingelegde rettich
- Breng het water, azijn, suiker, gember en korianderzaad samen aan de kook. Laat het mengsel goed afkoelen.
- Schil de rettich en snijd er met behulp van een mandoline of snijmachine dunne plakken van.
- Doe ze samen met een passende hoeveelheid inlegvocht in een vacuümzak en trek vacuüm.
- De rettich wordt door deze methode direct geïnfuseerd met het inlegvocht.
Avocadodip
- Schep het vruchtvlees van de avocado's in een bekken en prak met een vork.
- Meng er de rest van de ingrediënten door en breng op smaak met peper en zout.
- Dek direct af met plasticfolie zodat het niet verkleurt.
Koriander-aardappelpapier
- Weeg de Aviko Supermash af en laat ontdooien in een RVS bekken.
- Blancheer de verse koriander enkele seconden in kokend water en koel direct terug op ijswater.
- Maak volledig fijn in een blender of keukenmachine.
- Meng met de aardappelpuree en meng er zoveel eiwit door tot het uitsmeerbaar is.
- Smeer zeer dun uit op een bakplaatje dat belegd is met een siliconenmatje en droog een half uur in een oven van 90°C.
Afwerking
- Bereid de garnaalkroketten en laat goed uitlekken op keukenpapier.
- Draai er direct een strip ingelegde rettich omheen en bind vast met een preilint.
- Serveer met de avocadodip en het koriander-aardappelpapier.